Monday, 23 June 2008

Samme version men mindre model - same version but smaller model

Lige nu strikker jeg en trøje til min yngste søn. Det er samme model, som jeg har strikket til min ældste søn, men nu strikker jeg den i str. 4 år.


At the moment I'm knitting a sweater for my youngest son. It is the same sweater that I knitted for my oldest son. This time it's a size 4 years old :D

Det med garnbutikken

Ja, det blev så ikke til noget...denne gang. Det vidste sig, at hun ville have så meget for den, at det ville tage mig flere år, at arbejde det ind igen. Og så ville hun af med den så hurtigt som muligt, og det har jeg ikke mulighed for i øjeblikken, da jeg er i gang med min uddannelse, som slutter i jan. 09.
Men jeg har stadig drømmen...og at drømme, det har jeg råd til og det kan ingen tage fra mig.
Så måske engang.......

Well I decided not too buy the yarnshop. It was too expensive and I can't take over right a way and that was, what the woman wanted.
But I still have the dream :D

Shetland Triangle nr 1


Sådan, nu har jeg lige taget mig sammen til at vise jer mit første Shetland Triangle.
Jeg blev meget glad, da jeg så resultatet fra blokningen. Har aldrig prøvet at blokke før, men det er ud til at være vellykket, og jeg er meget glad for resultatet. Jeg kalder dette selvfølgelig for nr 1, fordi dette er mit første og bestemt ikke sidste. En rigtig god måde at få slanket garnlageret lidt :D
Dette sjal bliver 80 års fødselsdagsgave :D
Mønster : Shetland Triangle by Evelyn A. Clark from Wrap Style
Pinde : 6
Garn : Færøsk uld fra Tøting
I finally got myself together to show off my first Shetland Triangle. I was very pleased after blocking it - this was my first time blocking :D
I call this my number 1, because this is my first Shetland Triangle and defenetly not my last. A very good way to use some of my stash.
This is going to be a birthdaypresent.

Pattern : Shetland Triangle by Evelyn A. Clark from Wrap Style
Stiches : 6
Material : Faroese wool from Tøting

Friday, 20 June 2008

Shetland Triangle

Nogle dage siden jeg blev færdig med mit første Shetland Triangle, men jeg vidste ikke hvordan jeg skulle blokke det. Nu hænger det på en madrasse og tørrer. Er rigtig spendt på at se det færdigt.
Og så har jeg kastet på en trøje til min yngre søn. En trøje magen til den, som jeg strikkede til min ældre søn (se indlæg længere nede). Sorry for dårlig billedekvalitet (taget med mobilen).
I finished my first Shetland Triangle a couple of days ago, but I didn't know how to dry it. Now it's hanging on a mattrass drying. Can't wait to see it finished.
Now I'm knitting a sweater for my younger son, just like the one I knitted for my oldest son (see lower post). Sorry for bad pic quality (used my mobile).

Friday, 13 June 2008

Skal/skal ikke / Shall/shall not

Ojjjjjj....jeg læste lige nu, at en garnbutik er til salg. Ja, faktiskt den mest spennende butik heroppe. Gæt engang om jeg er fristet....jeg som har drømt om at åbne en garnbutik i MANGE år. Ja, jeg har den endda indrættet i hovedet :)


Guess what....a knittingshop is for sale. Actual the most exciting shop in the country. Uhhhh I'm so tempted...It has been my dream for many years to open my own shop. I have even decorated it in my mind :)

Thursday, 12 June 2008

Award


Jeg fik en dejlig start på dagen i dag, fordi jeg har fået en award fra HobbyMegHer.
Jeg er utrolig glad for, at få denne award fra en, som selv har en
meget spennende blog selv. Tusind tak *knus*

Denne award betyder, at jeg skal finde 4 blogs, som jeg synes er spennende og kreative, og det bliver ikke svært.
  1. En, som inspirerer mig meget og som altid har noget spennende at vise, er den
    kreative Tina. Kig forbi hendes blog, og man er solgt med det samme af alt det
    flotte hun laver. Hun er også utrolig god til at tage flotte billeder. Ja, selv
    en brumbasse kan hun få til at se flot ud. Og så er hun også meget god til at male.
  2. En anden, som jeg nyder at læse, er Aalerusen, som skriver om hverdagting. Hun har lige fået en nydelig lille pige, som hun har strikket nogle flotte ting til. Utroligt, hvad hun kunne trylle frem på pinderne, samtidigt at hun har meget andet om ørene.
  3. ToneM er en klassiker. Hun har en meget hyggelig og inspirerende blog med masser af flot strik. Indimellem har hun også tid til lidt sjov. Det er næsten umuligt at besøge hendes blog uden at komme til at trække på smilebåndene :))
  4. Hedvigs blog er fantastisk. Hun har altid nye spennende ting at vise frem. Hun ELSKER grønt og har strikket Shetland triangle i alle mulige farver. Også er hun utrolig god til at lave smykker.
Today I got a good start on the day. I got a award from HobbyMegHer.
I'm very glad to get this award from someone who's got a really exciting blog herself.
This award means that I have to find 4 blog who I think are creative and that's not very hard to find.
Check the list above.

Monday, 9 June 2008

Shetland Triangle


Shetland Triangle er meget sjovt at strikke, men jeg håber ikke, at jeg bruger for lang tid på det, fordi det som jeg strikker nu, er faktiskt kun er "prøve" til mig selv (tror jeg). Ville ikke bruge dyrt garn på det, hvis jeg ikke fandt ud af at strikke det.

Hidtil har det i hvert fald ikke været store problemer.

Det blev ikke til meget strikkeri denne weekend. Fredag aften var jeg ude med pigerne. Lørdagaften var jeg helt besat på at få lagt et puslespil færdigt før sengetid (se billede), og det klarede jeg også, men så var jeg også helt færdig bagefter, at jeg gik straks ind i sengen (500 prikker lyder ikke af så meget, men...). Og søndag aften blev brugt foran computeren.This is fun knitting. Hope I don't use to much time on knitting it, because it is just a sample I'm trying out (for myself I think) before I spend expensive yarn on it.

So far it hasn't been any big troubles.

It wasn't much knitting I got done this weekend. Friday night I was out with the girls. Saturday I got obsessed with a puzzle - I wanted to finished it before bedtime and I managed it. Sunday evening I spent all in front of the computer (even though I didn't planed to).

Sunday, 8 June 2008

Sex and the city : the movie....does not disappoint in any way

Det var en rigtig dejlig venninde aften på fredags. Venninderne gik i biograf til Sex and the city. Vi kom ind i biografhallen og fik champagne (eller vand) og jordbær dyppet i brun og hvid sjokolade. På hver stol stod der en gave-pose med lækkerier fra Toms (sjokolade) og mascara. Filmen var utrolig god. Den levede TOTALT op til mine forventninger og jeg spekulerer i, om jeg og manden også skal gå og se den.
Jeg anbefalder den til jer alle :)
Tror at disse billeder er passende at vise......OBS. de er dog ikke fra filmen :)
It was a very lovely evening on Friday. The girl got together and went to the cinema to see Sex and the city : the movie. When we came we got champagne (or water) and strawberry's with chocolate. On each cher stood a gift bag and in them there were several chocolates from Toms and mascara. The movie did not disappoint in any way. I thinking about going to see it one more time with my husband.
I thought these pictures were appropriate.....They are not from the movie though.

Friday, 6 June 2008

Sex and the city : the movieJeps....i aften sker det...premieren, som jeg (og mange andre) har ventet llllænge på.
Sex and the city : the movie
Jeg skal i biograf sammen med mine gode venninder, og der byder de på champagne og jordbær dyppet i chocolade *mmmmm*
God weekend til jer alle sammen :)
Yessss...tonight the night....the premier I (and many others) have been waiting a llllong time for.
Sex and the city : the movie
I'm going to the moviepremier with my girlfriends and there we are gonna get champagne and strawberrys with choclade


Wednesday, 4 June 2008

Bryan Adams

I aften skal vi til konsert hos denne smukke mand. Ved du hvem han er? Det er nemlig Bryan Adams :)
Jeg glæder mig meget til at se og høre ham. Glæder mig til at høre ham synge alle de kendte sange, som man kan synge med på. Han er på Europa turne og næste stop er Norge.

Jeg begyndte på Shetland Triangle i går, og Tina havde ret, når man har forstået begyndelsen, så kører det bare. Jeg havde meget svært med at lægge strikketøjet fra mig og gå i seng. Det var hele tiden : "Jeg strikker lige en pind til og lllllige en pind til...."
Jeg har valgt at bruge 2 trådet garn fra Tøting og pinde nr 6, og jeg kan godt se, at det bliver lidt tykt.
Tonight we are going to consert with this handsome man. Do you know who he is? It Bryan Adams :)
I'm really looking forward to se and hear him. Looking forward to hear him sing all the songs that we all know. He is on a European tour and his next stop is Norway.

I started on the shetland triangle shawl last night and Tina was right. When you understand the beginning it's very simple. It was very hard for me to put down the knitting last night and just go to bed. I keep saying "One more needle and one more needle..."
I have chosen to use faroese yarn and stiches 6. Hope it will work out ok!

Tuesday, 3 June 2008

Kreativ strik og Shetland Triangle


Jeg er faktisk i rigtigt godt humør :D
Jeg har længe været irreteret over bladet Ingelise - jeg har abonnement på bladet, men har flere gange haft lyst til at sige det op, fordi når man ikke syer, så er svært at finde noget spennende i bladet. Det er blevet til mere og mere symønstre hver måned, og det er utrolig længe siden, at jeg har tænkt "Aha...dette MÅ jeg strikke".
Men nu udgiver de et blad som hedder Kreativ strik, som KUN er strik (og noget hæklerier).
Jeg har selvfølgelig tegnet abonnement på dette blad, så hvis jeg bliver mere glad for det, så siger jeg Ingelise bladet op.
Jeg fik mit første exemplar i dag....OG JEG ER LYKKELIG. Bladet indeholder masser af spennende strikkeopskrifter og KUN strikkeopskrifer. Det er ikke engang et tynt blad, men et tyk blad, som man rigtigt kan hygge sig med....Wuhuuu :) Se hjemmesiden : Kreativ strik
Denne gang er det opskrifter til baby/børn fra 0-4 år. Næste gang er det opskrifter til voksne osv. De skifter tema hver gang. Det er helt fantastiskt. Og jeg er ikke i tvivl : Ingelise bladet skal opsiges.
I aften skal jeg og manden se Hollow man 2, og jeg skal begynde på shetland triangle. Med hjælp fra søde Tina (tjek hendes spennende blog), så er jeg klar at begynde.

Today I got the first magasin of Kreativ strik (kreative knit), which is a new magasin. I'm very happy bacause this is a magasin with a lot of sweet and fun knitting patterns. The other magasin, Ingelise, I'm gonna stop buying, because it has way to much of sewing patterns each time and when I don't sew - it's kind of meaningless. Anyway I loooove this magasin. It has a changing theme for every magasin. This theme was Baby/children 0-4 years old and the next time it's patterns for adoults.
Now me and my husband are gonna watch Hollow man 2 and I'm gonna start on the shetland triangle. With the help from Tina (check out her exciting blog) I'm all ready to get started.

Monday, 2 June 2008

Se skønheden / Look at the beauty


Wuhuuuuu kjolen er færdig. Den er nyvasket og hænger i øjeblikket oppe til den skal pakkes sammen og sendes over havet til en lille prinsesse, som venter på den.
Jeg er faktiskt rigtig glad for den og er meget velfornøjet.
Når et projekt er færdigt, betyder det jo også, at man kan starte på et nyt *whiiii*
Tror jeg vil begynde på Shetlands Triangle.
Str. : 4 år
Mønster : SandnesGarn, Mix barn 802Pinde : 2½ og 3
Garn : Mandarin Petit

Wuhuuuuu the dress is finished. It is washed and waiting to be sent over the sea to a little princess who is waiting for it.
I'm actually very pleased and happy for the result.
And when a project is finished it means that you can start a new one *wiiiii*
I think I'll start on the Shetland Triangle.

Size : 4 years old
Pattern : SandnesGarn, Mix barn 802
Stiches : 2½ and 3
Yarn : Mandarin PetitPakke fra Strikkinnom / Package from a internet shop


Det er lidt over en uge siden, at jeg bestilte garn fra strikkinnom, jeg var meget glad for at se, at der en pakke i postkassen i dag, da jeg kom hjem fra arbejde :D
Pakken indehold det spennende garn, Kauni, som jeg glæder mig utroligt meget til at prøve.
Meningen var, at jeg skulle strikke Shetlands Triangle med det, men desværre fik jeg en mail fra Maud om, at hun kun havde 1 stk tilbage af de farver, som jeg skulle bruge :(
Se hvor spennende det ser ud *spendt*

A bit over a week ago I ordered yarn from a Nordic internetshop called strikkinnom.
I was very happy when I came home from work today and saw a packet in the mailbox.
In the packet was the exciting yarn Kauni, which I'm really looking forward to try.
The plan was to knit the Shetlands Triangle using this yarn, but unfortunately Maud mailed me saying she only had one ball left of the yarn I wanted to use for the shawl :(
Look how exciting it looks *excited*