Friday, 13 June 2008

Skal/skal ikke / Shall/shall not

Ojjjjjj....jeg læste lige nu, at en garnbutik er til salg. Ja, faktiskt den mest spennende butik heroppe. Gæt engang om jeg er fristet....jeg som har drømt om at åbne en garnbutik i MANGE år. Ja, jeg har den endda indrættet i hovedet :)


Guess what....a knittingshop is for sale. Actual the most exciting shop in the country. Uhhhh I'm so tempted...It has been my dream for many years to open my own shop. I have even decorated it in my mind :)

7 comments:

Tina said...

Aaii Frida, hvis du på nogen måde har muligheden og modet... så gør det :):):) pøj pøj!

Anonymous said...

Heisann. Innom på helgebesøk for å ønske deg ei god helg Den siste veka har vore regnfull og kald, men no vil eg ha sol… Er ferdig med kjolen, men mangler dei heklablomstene, er ikkje så flink å hekle... Klem fra Ronille

Lea Poulsen said...

Det lyder rigtig spændende, held og lykke med dit valg.

lindiks hobbykrok said...

Oj, hvilken butikk er det ?? Håper ikke noen har tenkt å lukke innen jeg kommer bort i juli !

lindiks hobbykrok said...

Hei Frida, takk for hilsen i bloggen. Det var godt at damen ikke har tenkt å lukke med det første - jeg fikk nesten litt angst :) Jeg har brukt Kauni ET til sjalet mitt. Det er sort, grå og lilla - nydelige farger.

lindiks hobbykrok said...

Hei igjen Frida, det store sjalet på bloggen min er Annies sjal fra garnlunden.no. De har masse fint, færøysk ullgarn og mønster basert på færyske sjal :)

Anonymous said...

Heisann. No er det helg, og for min del også sommerferie, 2 herlige måneder med fri :) Ønsker deg ei fin sankthanshelg. Klem fra Ronille