Sunday, 25 May 2008

En lille weekend opdatering / A little weekend opdate

Denne weekend begyndte med at klippe alt håret af :) Jeps....jeg har gået med langt hår meget længe. Jeg kunne slet ikke have håret løst, fordi jeg har sååå utroligt tykt hår, at jeg får klaustrofobi hvis det kommer for meget frem i ansigtet, og jeg har aldrig gidet at glatte håret, fordi det tager mig så lang tid. Nu valgte jeg at få noget gjort. Heldigvis er min bedste venninde frisør og har lige åbnet sin egen salong, så en tur fordi hos hende, og wups, så havde jeg helt kort hår...tror det blev til ca 30 cm, som blev klippet af...Jeg er utrolig glad for min nye frisyre og angrer ikke noget som helst :)
Nu er børnene gået i seng, og jeg og manden skal til at sætte os til at se en film sammen. Jeg håber, at jeg får kjolen færdig i aften eller i morgen.

This weekend started with a haircut. I now have short hair :) I have had long hair for a long time now and my hair is sooo thick that it makes me claustrophobic so I decided that something had to happend. My best friend is a hairdresser so friday after work she cut all my hair off.....I love my new hair :)
Now the children are put to bed and me and my husband are gonna watch a movie together. Hope to finish the dress today or tomorrow.

2 comments:

Sidsel said...

Så "tøff" du er som våger deg på en så drastisk hårklipp..Men det blir nok deilig med en "friskere/lettere" hårsveis nå mot sommeren..Utrolig vakker kjole du har tryllet,Frida..Ha en god dag :)

Anonymous said...

Heisann. Litt seint ute med å ønske deg god helg (grunnen ser du i bloggen min), men ønsker deg ei fortsatt fin helg. Her skinner sola, og eg sitter og koser meg med strikketøyet i solveggen :) Ojsann, det var litt av ei flette... den kjolen holder eg også på med :)
Klem fra Ronille