Monday, 8 March 2010

Kringler i lange baner og en stk. trøje

Denne weekend startede godt. Aftensmaden blev spist tidligt, og så blev der bagt to stk. kringler, så vi havde noget lækkert til X-factor. Heldigvis kom færøske Anna videre *yejjjj*
Lørdag bagte vi igen kringler og mens man alligevel var i gang, kunne man lige så godt bage nogle marmor muffins til drengene også. Opskriften på kringlen finder du inde på denne blog - opskriften på kringlen finder du i dette indlæg. Jeg brugte ikke sveskegrød, da jeg ikke er meget for svesker, så jeg prøvede med nougat, æblemos og sjokolade indei. Vinderen var helt klart med nougat imellem :)

Og så til noget øvvvvv.......Jeg blev færdig med trøjen med farvede kanter, som jeg skulle bruge til gave til min moster. Jeg blev meget skuffet efter at trøjen var vasket, fordi jeg kunne se, at den blev lidt stor, så jeg var meget bevidst, når jeg lagde den til at tørre, ikke at strække den for meget ud.
MEN den er for stor til mig, og min moster er mindre end mig :( Jeg ligner simpelthen en giraf med de langeee ærmer. Dem kan jeg redde ved at tage dem op igen og strikke kanten længere oppe. Det er bulen, som ikke står til at redde...måske jeg selv kan bruge trøjen over en lang top eller sådan noget..hmmm...velll....der er ikke meget andet at gøre end at starte om igen, men det bliver efter, at jeg har strikket en trøje til min nevø (magen til den, som jeg strikkede til min bror).


1 comment:

Lea Poulsen said...

Altså kringle er bare skønt.
Har du prøvet at gi´ din trøje en lille tur i tørretromleren? Gør den våd og holde så øje med den mens den tørre. Den skal nok trække sig sammen.