Thursday, 22 January 2009

Min nye ven....Wii


Da jeg blev færdig med min uddannelse, fik jeg Nintendo Wii i gave fra min familie.

Jeg troede ikke, noget kunne erstatte min strikning, men det ser sådan ud...nej måske ikke helt, men der går i hvert fald meget tid på at spille.

Jeg købte mig straks Wii Fit og det er sååå genialt. Jeg træner morgen og aften, nogle gange kun morgen og andre gange kun aften, men jeg træner hver dag.

Jeg har altid havt svært ved at komme igang med at træne...men så når jeg først er kommet i gang, så kører der bare. Nu er det sååå nemt, som det overhoved kan være, fordi brettet står fremme hele tiden, og jeg føler, at det råber efter mig.

Jeg har gået øm her og der i flere dage - en fantastisk følelse - nu er trening sjov :)

Mit favorit er arobic træningen og styrketræningen. Særdeles hulahop ringene, får mig til at svette, som jeg ved ikke hvad.

2 comments:

Renate said...

oooh.. Nå er jeg misunnelig! Tror jeg må høre med Espen om vi kan kjøpe Wii istedet for Playstation 3 :P hihi.. Det virker som alle synes det er så morsomt :D

Lea Poulsen said...

Hej Frida.
Hvor dejligt at hører fra dig igen og du har søreme ikke ligget på den lade side. Det er en mægtig masse flot strik du har fået lavet i tiden. Og kæmpe tillykke med din uddannelse og super karakter du fik, mon ikke der snart dukker et job op til dig? Ellers må du nyde din frihed :-))