Tuesday, 19 June 2007

Lang tid / Long time


Jeg er meget meget meget ked af, at jeg ikke har opdateret i så lang tid.

Der er ikke så meget at vise frem på strikkefronten. Jeg strikker stadig på trøjen til min kollega og er nu begyndt på den næste erme. Glæder mig at blive færdig med den, så jeg kan strikke trøjen til min søn færdig, og så endelig begynde på noget nyt.

Jeg skal nok komme med billede af trøjen, som jeg strikker lige nu.
Noget helt andet er, at jeg har fundet ud af, at det er muligt at bruge smilies i indlæggene. Det var noget, som jeg savnede, da jeg skiftede fra Opera, fordi til tider er det lidt svært at vise hvad man mener med kun ord

I'm soooooo sorry that I haven't updated these past dayes.

There's not much to show off conserning knitting. I'm still knitting on the sweater for my colleague and at the moment I'm working the last sleeve. It's gonna be good when I'm done with this one, because I still have to complete the sweater for my son, and then finaly I can start on something new.

I will post a picture of the sweater as soon as possible.

Something new is that I found out, that it's possible to use smilies when writing new posts. This is something that I've missed since I moved my blog from Opera, because sometimes it's just hard to show what you mean in writing.

4 comments:

daria said...

Så spennende,gleder meg til å se:)

mønstret til ullbuksene har jeg fra en gammel idena hefte,men jeg tror ikke de blir solgt lengre,men om du ønsker så kan jeg godt dele den med deg.

ta kontakt med meg via mail.

dariajohnsen85@hotmail.com

ha en fin dag:)

mvh daria

Frk Snupp said...

Dte blir gøy å se =) men eh...hvordan får man smilies i bloggen? jeg bruker også blogspot....legg igjen en kommentar hos meg, så er du snill? Ha en god helg!

Muffin said...

HVA? Kan man bruke smileys...? Ja nå viste jo jeg deg hvordan man får inn profilbildet... så..... :-))

amylin said...

Jeg fant oppskriften på tunikaen på Drops sine sider. http://www.garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=100&d_id=24&lang=no