Saturday, 12 May 2007

Sygeplejerskeur / Nurse watch

Min svigerinde har fødselsdag næste weekend. Jeg tænkte lidt over, hvad vi skulle give hende, fordi hun er ikke en nem person at købe til *hmm*
Så kom jeg til at tænke på, at hun jo læser til sygeplejerske, og så burde det være perfekt med et sygeplejerskeur. Jeg tog bilen og drønende ned til panduro. Og ja, de havde ur, rem og alt det jeg skulle bruge. Om aftenen fik jeg så lavet dette, og jeg er faktisk meget glad over resultatet, ja faktiskt blev det bedre end jeg havde forventet :)

Next weekend it's my sister-in-law's birthday. I have been wondering what to buy her, because she's not an easy person to buy present to *hmm*
Then I came to think about that she's studying to become a nurse and then it would be perfect with a nurse watch, so I took the car and drove down to panduro. And yes, they had watches, straps and everything I needed. In the evening I made this and I'm happy for the result. Actually it turned out better than I expected :)

3 comments:

Prestefruen said...

Det var en kjempegod ide å lage sykepleierur. Kanskje jeg gjør det til min ex-svigermors fødselsdag.
Hilsen Ida

daria said...

så lekker den ble,så kreativ og flink du er,har kost meg masse i bloggen din:)

Anonymous said...

hejsa
jeg har en veninde som bliver sygeplejerske nu her og så tilfældigt det her ur. Har du selv kreeret det? Du skriver panduro (er det hobby butikken du mener?) og har de alt til at lave et personligt ur?
venligst Linda

Lindabyskov@ofir.dk (hvis du gider skrive et svar til min mail, ville det være perfekt :-))